omw_web.jpg

BENGKEL PENGURUSAN ORGANISASI NISA’

Unit Kerjaya NISA’WP akan menganjurkan siri Bengkel Pengurusan Organisasi – “SMART MANAGEMENT, EXCELLENT RESULT” untuk semua penggerak dan ahli NISA’ diseluruh Malaysia. Siri pertama yang membawa topik MEETING SKILLS – KEMAHIRAN BERMESYUARAT akan disampaikan oleh seorang Pensyarah Universiti Malaya yang pakar dalam bidang pengurusan organisasi.
Selepas slot ceramah, satu bengkel simulasi akan dijalankan bagi untuk meningkatkan kefahaman terhadap isi ceramah yang disampaikan.
Tarikh : 9 Disember 2007
Masa : 9am – 1pm
Tempat : Bilik Sakura, Pusat Belia Antarabangsa
Bandar Tun Razak, Kuala Lumpur
Yuran : RM 15 sahaja.
Jangan lepaskan peluang ini. Tempat hanya terhad kepada 100 orang peserta sahaja. Inilah masanya untuk meningkatkan kualiti diri anda.

Hubungi Unit Kerjaya NISA’WP di talian
 : 0122945732 @ 0192135353
intishar82@yahoo. com, nisa_wp@yahoo. com

TOLONG SEBARKAN SELUASNYA… TERIMA KASIH
 “Demi Masa! Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian. Kecuali orang yang beriman dan beramal salih, dan mereka berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar.” (Al- ‘Asr 1-3)
 fiza@3N.nisawphttp://www.nisawp.blogspot.com

Untuk makluman, workshop ini juga dibuka kepada UMUM (Muslimat sahaja). Minta jasa baik sahabat semua, untuk sebarkan seluasnya. Semoga kita dapat sama2 berkongsi manfaat dari program ini. Wallahua’lam. . 
Advertisements