jOm ramai-ramai serBUUU…. Yeahhh..

kepada BAkal.. me..me…

menganjurkan walimatul urus..

mOlek benarnye ajak kaum kerabat sanak sedare ke majlis ILMU ni.

At least dpt mengisi rongga ILMu yang masih

persis dahagakan ilmu bab perkahwinan ni.

 

Jadi, set REMInder dlm hp.. 11 mei ahad. Jm2.00 ptg

mOh ke msjid KLCC dgr majlis ILMU.

Penceramah yg famous digelar

ustz SAIFUL ISLAM

haa.. ape lagi nak tunggu. Jgn LUPE reminder..

jgn xfwd SMS.offline msg dlm ym..email dll.. pd kawan-kawan..

 

Sesungguhnya.. mengajak sahabiah ek majlis ILMu

dpt juga PAHALa dari ALLAH insyaALlah..

Ajak sahabat utk IMarahkan majlis ILMu sebegini…

bukan yg bsebeGITU-gitu..huhuu..

Ok deh.. macam nak celoteh pulak..

 

Ana sedisss.. yumkin tak dpt ke talk show nisa kali ni.. lagi.

Yg lepas talk jejak rasul.. ku rindui sunnahmu…

ade pulak taklimat di KLang.busy handle the brief..talk..huhu..

 

11 mei dah pun set up taklimt di raub pahang.. ana pula bhg person in charge..

jadinya.. uhuhuu…I’m lead the talk.. evertin I set up.. waduhhh… L

 

Ala kullihal…pada yg belum beli buku ustaz..

boleh beli di msjid KLCC.. dptkan sign autograph ustz..hehe..

( tolon promotekan utk ustz  =D )

insyaallah most probably sure buku ustz

ada dijual di kaunter… just grab it !!!

 

 

Barakallahu fik… wsslm..