Anak sapa niii..? ni anak sedaraku yg ke 2. Najmi Aqil.

yg pertama arwah.nur aqilah… dah pergi buat selamanya..ALLAH lebih sayangkan a.aqilah..

Alhamdulillah, masa election week lps.. ku dah lihat anak sedara najmi aqil ni..he was born 28 feb 08’ mujur tak tahun lompat 29.2. ehehe..kalu tak tunggu lah 4 tahun sekali😉

dah 2 bulan lebih tak balik kg. insyaallah, ada waktu senggang ku balik kg nnti. Bulan 6 kot.. moga free week tertentu. Kalu sblm ni, adikku aishah & juraij ada di rumah..temani mak.abah.tapi, kini hanya juraij yg stay di rumah. Aishah dh dpt keje di taiping. Fatin pula di maahad taiping. Ain di UPSi.. taking DPLI. Me di mantin n9. abangku di Melaka.

Masing-masing anak-anak mak.abah jauh… cume kakakku duk umah.. dari posting di Klang. Pindah dpt dkt rumah.. yakni sek.men lamaku.. but then, try nk posting area ipoh. Coz my sister already bought house there.. soon, sure my mum.dad at home only. Juraij tu.. tak tau lah.. nk hantar p jauh-jauhg ngaji.. adusss… di rumah pun kesusahan mak.abah nk guide.. inikan pula jauh dari pndangan Mata..

Ya ALLAH, moga adikku nan sorang laki ni.. akan jd ank yg soLeh.tak NAkal…rajin soLat.tutur yg molek je…aminnnn =) Mak dah bertanya statusku.. begitu juga abangku.. erm, kalau ada rezeki.. buat sekali 3 beradik ok tak..ehehhe.. senang keje.jimat waktu.duit.tenaga etc.. abangku.me.adikku ain.. nuthin impossible kan..??! but then, kena pLan lah.. I’ll think later… kena tanya abang ni.. dh ada calOn ke abang?? Ain dah ada tu.. me..??? only ALLAH knows.. (^-^)