Selamat berpOse..selAmat berPesta ibadAt di bulan barakoh.. yakni ramaDhan kareem😉

sesaje nk bermOnOlog titipaN perjaLananku di bUlan rmdhn.

1-5 rmdhn di baiti serdang.

6 – rehlah + iftar wit team Nisa’ serdang

7 – em..belum dikenalpasti..hihi.. by huk by cruk di baiti laa kots..

8-12 – mybe this week back kg..yeahh.. balik umah sitiawan nan perak !!

13 – iftar dgn adik2 yatim di Al Khadeem, tmn maluri cheras biiznillah.

14 – mybe kalu rjin stay di uiam iftar + terawih. kalu x, travel laa tmpt yg most piority😉

15-19 – tak pasti lagi.. kalu pnjng umur di company RIGHTS ni, ada lah diri ini di serdang.

        jawabannye most probably buke di baiti😉

20 – jOm pakat p HQ Ukhwah.com JK IFtar di fOOdcourt KL Sentral😉 info dlm www.ukhwah.com

21 – blum pasti lokasi..

22-26 erm.. wallahu’alam..myb ada je plan menyusul😉 ahakss..

27-30 – yumkin nk berangkat pulang kg…yeah.. kg melaka..

        tak balik kot sitiawan dulu. just wait n c the plann..

 sesungguhnya, ini cume perancangan.. idoklaa real punye..

kalau ada shbt nk ajak berbuke.. ape lagi..sms lah..ehehe..

okeyla, nk beransur. nak balik dah.. today mcm malas nk cooking.

 so, belilaa setelah 4 hari berbuke di rumah.. sama-sama kite panjatkan doa..

moge doa kita dimustajabkanNya..ameen..

  Firman Allah S.W.T Maksudnya: “Dan sungguh akan Kami berikan cubaan kepadamu, dengan sedikit ketakutan, kelaparan, kekurangan harta, jiwa dan tanam-tanaman. Dan berikanlah berita gembira kepada orang-orang yang sabar” (Surah Al Baqarah ayat 155)