Reminder from:   usrahonline_ukhwahteam Yahoo! Group
 
Title:   usrah online-Ukhwah.com (MUSLIMAT ONLY)
 
Date:   Friday November 14, 2008
Time:   9:15 pm – 11:15 pm
Location:   conference UO.UC
Notes:   plz put ur status.. BUZZ me if nk join USrah Online-MUSLIMAT onlye😉14 november 2008 – jumaat
jam 9.15pm sama -sama dah standby..
by 9.30pm kita dah mula insyaallah..
tajuk : bab 6 .. Hadith 40.Pokok Perbincangan Hadis :
1) Perkara Halal Jelas, Perkara Haram Jelas :
Yang telah dinaskan seperti kahwin,
makan benda-benda yang baik.
manakala yang haram sprt. minum arak, judi, zina dan riba.

2) Perkara-perkara Syubhat :
berlaku dalam ibadah, muamalat dan lainnya.
yang tidak jelas halal dan haram dan tidak ada nas padanya.

 

 

 **** sape nk jOin.. tapi MUSLIMat je..

add ym ana  : simple_shida

more info dalam ni..

www.ukhwah.com :: topik LINTAS LAngsung

http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?forum=60&topic=38095&start=0

usrahonline_ukhwahteam@yahoogroups.com

 ok.. bagi yang baru nak join.. tafaddal..
tiada yuran.. sekatan.. interview untuk join UO ni.
antunna kena buat satu perkara..
tolong add semua YM ID ni dalam YM list antunna..
buat list baru.. USRAh.Ukhwah / buatlaa apa jua singkatan antunna

so.. enti buzz dan sahabat tu akan invite to conference..
UO akan dilakukan dalam conference.. TIADA mikrofon..
jadi..hanya menaip sahaja.. harap maklum..
ni untuk rujukan hadith 40.
yang tak ada lagi.. jangan malu-malu save ye..
baca untuk info kita bersama…
wallahu’alam..
 //// yg bukan min Ukhwah.com pun tak mengapa..
asalkan jantina dari kaum HAWA..mai laa..;)

ok.. jumpa ana dan sahabat di next UO..
segala kemuskilan..cadangan.. usulkan pada ana au sahabat lain..

 

hadith 40

senang saja nak join..
nanti bila sampai waktu untuk UO..
kalau anda dah add ym di atas..
akan ada sahabat yang buat status USRAH ONLINE..
buzz ana kalau nak join..

 simple_shida