salam alaik.. selawat dan salam ke atas nabi junjungan Nabi Muhammad s.a.w. syukur kepadaNya kerna izinNya jua, kita masih lagi dikurniakan dgn nikmat Iman+ISLAM. moge IMAN+AMAL akan terus terpasak dikalbu kite. jgn biarkan ada sekelumit pun debu+virus apetah lagi dbiarkan usang lalu lusuh ditelan dek masa+zaman..huhu…

wah.. mukaddimah yg serbi simple je. berkali cube utk update entri blog. namun, cc yg xleh nk open word membantutkan intipati blogku..huh. so, terpaksa menaip spontaneous dgn kadar yg kdgkala cepat dan pantas..ehehi. dlm cc ni, waduh xbrp nk best utk melayan jemari meneruskan irama sentimental..kih..kih..

btw, just type yg terlintas je lah. dh msuk pun kini new month. bulan april yeah!! pada yg smbut hari kelahiran bulan APRiL. selamat hari LAHIR !! nntilaa kalu ada kesempatan list down. tapi, dek kesuntukan masa etc, jemari ini xdan lah utk type the names.

bln 4 ni, tampak busy juge tiap minggu. begitulah rutin weekend. membizikan diri aje. byk prgram best bulan ni.  7april PILIHAN RAYA ehehe. 11 muktmar di BANgi. 18 exam DPLI. 19april muktmar di btr.  pesta buku.. yeah!! mase utk borong buku. 17-26april di PWTC. 25april NISA’ Indoor GAMES.

apepun, makin hari makin bertambah pelbagai warna kehidupan. kadangkala mendung, panas, hujan, merah, biru.. dan mcm2 daa. aQal+mindaku terusan memikirkan perancangan yg berlegar 360darjah. em.. byk program bakal direncanakna, diplan, disusun atur kelak insyaallah. moge segala perancangn program dimudhkan.

okeylaa. ampun maaf dipinta kerna diri ini masih belum dpt maintain + istiqomah dlm meng’Update blog + go on uo..huhu.. rindu dgn adik2+ team UO. maaf sgt ana tak dpt nk available dlm. moge nnti dh okey semunya kita jumpe lg yeah!!

akhir kalam, sama-sama kita checklist diri.yg weakness diUpgradekan. yg slow diActivatekan. hidup mesti diteruskan..😉 salam perjuangan buat semuanya. barakallahu fik. walalhu’alam.

 header

bannerpestabuku

logo-nig  nig