dgn nama Allah yang MAHa Pemurah lagi MAHA Pengasihani..

nk sematkan lagu ni utk semua shbts yg sama-sama berGERAKerja utk events yg simple-shida penah lalui.. syukran pada designer yg kini menganjak lagi memacu senirekabentuk ke arah yg lg mantOp..hehe

mr. azrul & shbtnye mr.farid .dua jejaka.. ups.. dua org  muslimin yg byk bantu selama diri ini berada di bumi bandar tun razak.. tolon angkat brg pindah, tolon belikn ubat, tolon beli mcm-mcm brgs.. dan mmg sgt komit dlm pertolongan utk makan..hehe😉

sgt bersyukur kenal dgn dua adiks ni. xleh laa nk kenenkan.. kerna keduanya sudah berpunya..ehehehe. ala kullihal dipendekkn cite, kalian berdua mmg insan yg sgt2 responsible. punya jiwa yg kental ..ehehe.. sgt tggjbw, suka tolon, dan mcm-mcm laa.. nk puji lebih.. xbaik, nnti riak. lambungkan kembali pujian itu pada yg HAK.. yakni pencipta. kerna di ats izinNya juga kita jadi begini dan begitu..

sukacita nk omong-omongkn pada shbts yg melayar blog simple-shida yg sgt simple ni.. inilah antara shbt ss yg byk bantu dlm segala usaha gerakerja selama bergelar teamEvent Ukhwah.com yg mana portal yg tersohor waktu dulu..dan harapnye kini dan selamanya.. 

syahidatul.owl_um.arepis.zulmi.immad.sadiqah.khalifah

.rumaishaa.prof_muslim.muhammad azrul86,

trouver_99.ismi_atikah.scenarioo.mujahid_007.

aye.ibnu_musa,mohamad.sayatetapsaya.sitishairah. 

serikandi_khaulah.azemi.khalid.ardani.umar_khalil.

xlupe pada semua team fasi d Maahd Ahmadi Gemenceh, d Smk dato’ shahardin, labu.smk dato’ said Nilai dan semua yg telah sama-sama berprogram berLiqa” dgn simple-shida😉 syukran jazilan kulayarkan dan kupercik kalam kemaafan pada semua ats segala kejurangan, ketirisan dari hamba yg serba serbi kekurangan.

nama dicipta sentiasa seiring dgn langkahnya.. simple-shida yakni shida yg sederhana.. bukan lah gah mana orgnye yg kecil ni. hakikatnye bila dh jumpe, itulah simple-shida orgnye yg sgt simple😉

nk tebarkan lagu KENANGAN TERINDAH utk semua.. juga KASIH SAYANg buat semua yg mengenali simple-shida di zaman portal itu dahulu. lumrah alam, patah tumbuh hilangkan berganti.. mmg mana nak sama dgn yg tumbuh itu. tapi, biarkan kenangan itu semua dilakar dalam diari kehidupan simple-shida yg bernama NURUL ASHIDAH BINTI JOHARI.. anak mr joe..ehhe.. eh..anak mak Rahmah😉

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah
 

—————

 

Kasih sayang itu titi
Kasih sayang penghubung hati
Kasih sayang itu tali
Kasih sayang pengikat diri

Dari kasih timbul simpati
Dengan sayang ada persaudaraan
Kerana kasih ingin berbakti
Saling sayang maaf memaafkan

Kasih sayang itu baja
Kasih sayang penyubur jiwa
Kasih sayang itu penawar
Penguat cinta penghapus duka

Kasih manusia sering bermusim
Sayang manusia tiada abadi
Kasih tuhan tiada bertepi
sayang Tuhan janjinya pasti

Tanpa kasih sayang Tuhan
Tiada simpati tiada persaudaraan
Tanpa kasih sayang Tuhan
Tiada bakti tiada kemaafan

Kasih sayang itu titi
Kasih sayang penghubung hati
Kasih sayang itu tali
Kasih sayang pengikat diri

Kasih sayang pada semua
Kasih sayang sesama kita
Kasih sayang oh dunia
Moga selamat di akhirat sana