ss still same😉

 

hari ini genap usia perkahwinan kami 2 tahun.

 

Eh, dah kawin? Ingatkan bujang.

Hehe, ss tersenyum simpul😉

 

Dari dulu, masa sekolah.. dah habis sekolah.. ss sama je.

Maintained je. Tak berUbah.😉

 

Kecik tu je, bile nak besar?

Ini antara soalan yg kerap kali disoal selidik oleh kengkawan ss.

Maka, jawapan ss.. what to do😉 belum nak besar.

Doakan supaya ss sihat..besar… dapat anak kembar =D amen!

 

Masa bujang dulu..ligat berjalan..

Eh, ni dah kawin..lagi jauh jalan😉

 

Ss orait je, bgtau lah encik suami.

Andai encik suami free, haruslah beliau ikut. Walakin, if zauji ada hal dan utk geng kite-kite aje…ss pasti ajak kawan-kawan bersama!

 

Insyaallah tiap yg berlaku, pasti ada hikmahNya. Andai kita tahu asbab tiap yg berlaku..

Idok ler namanye suatu kehidupan.. juga tidak dinamakan cabaran hidup.. dan surprise😉

 

Well, just be yourself. Akhir kalam…andai ss tersasar dari landasanNya..dipohon tegurlah ss untuk kembali U-turn. Andai ada tingkah laku ss yg kurang enak, cuit-cuitlah ss agar ss sentiasa dalam lingkungan ruang lingkup yang sewajarnya..

 

Ss orait je.. kalau ada apa-apa yang boleh dibantu, insyaallah will try as can as I can😉 erti hidup memBERI. Maka bertolong-tolonglah kamu dengan sesama muslim, sesungguhnya menunaikan hajat dan memudahkan kesusahan seseorang itu sangat mulia disisiNya..

 

Alhamdulillah, doakan ss & encik suami sentiasa thabat, tenang, tabah, sihat, kuat dan dimudhkan segala urusan kehidupan kami. Syukran jazilan wa maatasif jiddan. Ayuh,. Bersama pasakkan istiqomah di jalan dakwah!